Skip to main content

Karriererådgivning

Velkommen til Monsters karriereråd! Her finder du artikler omkring job og karriere. I de forskellige sektioner finder du artikler der er interessante for dig og dit karriereniveau.

CV & brev 5 tips

Hvilke er netop mine sælgende kvaliteter?

Anvendelse af personlighedstests i forbindelse med rekruttering

Kan du gøre din chefs job bedre?

Tilpas dit CV for at søge job i udlandet

CV & brev 5 tips

At have kundskab i hvordan man skriver et godt og slagkraftigt CV er virkelig en kunst. Der findes mange detaljer som skal tænkes over og det er ikke bare indholdet som er vigtigt – udformningen spiller også en stor rolle.

Hvilke er netop mine sælgende kvaliteter?

Når en virksomhed beslutter hvordan den skal sælge sit produkt til forbrugere fokuserer de på de kvaliteter som gør netop deres produkt specielt. Det kan være en lille detalje som gør at netop det produkt skiller sig ud fra mængden og gør den unik. Præcis den samme princip skal du have i tankerne når du søger et nyt job.

Anvendelse af personlighedstests i forbindelse med rekruttering

Personlighedstests af forskellige typer har længe været anvendt indenfor mange områder og i mange virksomheder, og de anvendes mere og mere i forbindelse med rekruttering. Uanset hvad for et job du søger, er der derfor en stor chance for at du skal gennemføre en test i forbindelse med rekrutteringen.

Kan du gøre din chefs job bedre?

Har du nogensinde set på din chef og arbejdsgiver og undret dig over hvorfor det lige var ham eller hende der fik stillingen? I givet fald er du ikke den eneste.

Tilpas dit CV for at søge job i udlandet

Selv om os danskere er kendte for at være gode til engelsk, kræves der mere end en direkte oversættelse for at præsentere sit CV for en arbejdsgiver i udlandet.

Dit personlige varemærke

Udbredelsen af sociale medier har gjort at det personlige varemærke er blevet vigtigere, og et mere anerkendt begreb. Det er heller ikke usædvanligt at arbejdsgivere googler en aktuel kandidat for at få et komplet billede af ham eller hende.

Et tip til den gode ansøgning

De fleste er gode til at skrive hvad deres kvalifikationer er, men de har svært ved at skrive, hvorfor de søger jobbet.

Det gode CV

Hvordan præsenterer jeg mig bedst muligt overfor den kommende arbejdsgiver?
Back to top