Skip to main content

Hvordan sælger du dig selv?

Hvordan sælger du dig selv?

Hvordan sælger du dig selv?

Personer, der skiller sig ud fra mængden, er ikke kun gode til at sælge deres produkter eller deres tjenester. De er også gode til at sælge sig selv.

Evnen til at kunne sælge sig selv er en vigtig ingrediens i din karriere. Det er lige meget, om du er selvstændig, eller om du arbejder for nogen. Hvis du kun er lidt synlig, er du slet ikke synlig.

Personlig marketing handler om, hvor godt du sælger dig selv. Lige meget hvilken branche du er i, kan du udvikle nogle færdigheder, der vil hjælpe til at fremme din karriere. Følgende gode råd kan hjælpe dig til at skabe din egen personlige marketingsplan.

Netværk Det er vigtigt at have et godt netværk. Man kommer ikke udelukkende frem på sine kvalifikationer. Et godt netværk er fundamentet for en succesfuld karriere. Derfor er det en god idé at opsøge forskellige typer af mennesker på forskellige niveauer, som du kan netværke med.

Det er ikke nok, at du gør dit arbejde godt. Du er også nødt til at gøre opmærksom på dig selv. I netværkene hjælper man hinanden frem. Derfor er det vigtigt at have baglandet i orden.

Gør opmærksom på dig selv Hvis du ikke selv gør opmærksom på dig selv. Hvem gør det så? Succes er ikke et spørgsmål om at være heldig. Det er hårdt arbejde.

Du kan for eksempel gøre opmærksom på dig selv ved at skrive artikler eller kronikker indenfor det område, du beskæftiger dig med. Meld dig til at holde et foredrag, eller deltag i et interview, hvis du har mulighed for det. Mulighederne er mange. Det er kun dig selv, der sætter begrænsningerne for din egen personlige marketingplan.

Kilde: careerjournal.com


Back to top