Skip to main content

Personligt brev skabelon

Personligt brev skabelon

Fornavn Efternavn
Hovedgade 1
1000 Byen
Telefon: 12 34 56 78
Mobil: 070-12 34 56 78
E-post: epostadresse@domain.dk

Ansøgning til stillingen Økonomiansvarlig 

Hej,

Jag så i jeres stillingsannonce på www.monster.dk, at I søgte en økonomiansvarlig, og blev meget interesseret. Jeg hedder Fornavn Efternavn. Mine stærke sider er at jeg har ti års erfaring af regnskab, økonomi og er vant til at møde høje resultatkrav. Jeg er i dag ansvarlig for årsregnskab for Virksomheden A/S, lønudbetalinger og fakturering.

Efter min eksamen i økonomi på X universitet, arbejdede jeg på virksomhed 1 A/S hvor jeg lærte mig bogholderi og regnskab i en større virksomhed. Vi arbejdede internationalt, hvilket jeg i dag kan bruge i jeres stilling. Jeg har i seks år arbejdet som økonomiansvarlig med personaleansvar for tre personer. Mine erfaringer af at planere og organisere, vil være værdifulde, hvis jeg får tilliden at lede økonomienheden for Virksomheden A/S. Jeg er vant til at tage hurtige beslutninger og tage ansvar for at mit arbejde gennemføres nøje og på bedste måde. At arbejde med mange leverandører og afdelinger, lokalt og i andre lande, for at opnå et optimalt samarbejde, oplever jeg som meget motiverende og sjovt.

Min baggrund fra forskellige brancher og møder med forskellige kulturer har givet mig bred kundskab for at f.eks. håndtere forandringer og være lydhør. Jeg kan lide at arbejde i en dynamisk og resultatorienteret virksomhed, noget som jeg opfatter jeres virksomhed at være.

For mig betyder personaleansvar at løfte mine medarbejdere frem, og give dem kundskab nok til at gøre et godt arbejde og få dem at trives. Jeg arbejder med medarbejdersamtaler, kompetenceudvikling og eget ansvar. Grunden for mit lederskab bygger på delagtighed og tydelige mål.

Jeg er en meget positiv person, der har let for at finde nye veje og idéer til løsninger, og udfører altid mit arbejde meget nøje. Jeg hører ofte at min entusiasme smitter, og bidrager til en bedre stemning og arbejde på vores afdeling.

I min fritid er jeg engageret som leder i børnenes fodbold-, respektive svømmeklub, og jeg er ordfører i bestyrelsen for Foreningen. Med dette håber jeg, at jeg har vakt jeres interesse og får mulighed til at komme ind og præsentere mig nærmere.

Med venlig hilsen
Fornavn Efternavn 


Back to top