Skip to main content

På arbejdspladsen

Hvordan bliver du en success på dit nye job? Så her finder du den rigtige balance mellem arbejde og fritid og klarer af opsigelsen.


Fordele og ulemper med at fortælle at du søger nyt job

Når man er i processen at søge et nyt job så kan det være svært at vide hvis man skal sige noget til sin chef og sine kollegaer. De allerfleste ville nok sige at de ville vente indtil de har skrevet under på det nye job før det siger noget. Man skal altså ikke sige noget om at man leder efter et nyt job, men er det virkelig den eneste måde at gøre det på?

Hvordan siger jeg nej til en alt for tung arbejdsbyrde?

Det er slutningen af ugen og din bunke af ting der skal gøres klar før weekenden har aldrig set større ud. Så kommer din chef ind og spørger om du ikke kan hjælpe med yderligere nogen arbejdsopgaver. Du hører dig selv svare ja. Med det samme indser du at du har påtaget dig en helt urimelig arbejdsbyrde.

Hvilken rolle skal jag tage på jobbet?

Føles det nogen gange som om du er usynlig på jobbet? Eller er det måske lige modsat? Kan man høre og se dig hele tiden, du trækker folk til afterwork hver fredag og er den som er ”nær” ven med hele kontoret? Hvordan påvirker det din karriere?
Back to top