Skip Nav

Ofte stillede spørgsmål om vores annoncer

Har du brug for mere hjælp?

For yderligere hjælp med andre spørgsmål, venligst kontakt os her.
Har du et spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger som ikke er besvaret på disse sider? Lad os vide.

Ofte stillede spørgsmål om vores annoncer

Hvis du skal bruge hjælp til at logge på din konto, bedes du kontakte os.

 

Kan jeg helt deaktivere annoncer på Monster?

Nej. Omsætning fra annoncer understøtter vores mulighed for at tilbyde dig branchens førende jobtjenester og -rådgivning uden at opkræve gebyrer.

Hvilke oplysninger bruger Monster til at vise mig målrettede annoncer?

Målrettede annoncer, der vises på Monster, er baseret på oplysninger, som er udledt af: (a) data, som du giver Monster (f.eks. postnummer, alder, køn og interesser), (b) din IP-adresse og (c) de søgeord, du indtaster på Monster. Derudover kan disse oplysninger blive kombineret med andre oplysninger fra tredjepart, herunder oplysninger om dine aktiviteter på andre websteder. Oplysningerne fra tredjepart identificerer dig ikke personligt og hjælper os med at vise dig relevante annoncer.

Hvad er Monsters Career Ad Network?

Monsters Career Ad Network (også kaldet "CAN") tager en eksisterende jobannonce og viser den til dig som annonce på websteder, der ikke er tilknyttet Monster. Den er målrettet til dig på baggrund af søgninger, som du tidligere har udført på Monster. Nedenfor ses et eksempel på en Career Ad Network-annonce, som er målrettet på baggrund af en cookie, der indeholder oplysninger om en person, som har søgt efter sygeplejerskejob i Boston i USA, og en ikke-målrettet Career Ad Network-annonce:

Normal annonce: Målrettet annonce (sygeplejerske i Boston):

Kan jeg deaktivere modtagelsen af målrettede Career Ad Network-annoncer?

Ja. Du kan deaktivere modtagelsen af målrettede Career Ad Network-annoncer ved at klikke på dette link og følge vejledningen.

Kan jeg deaktivere modtagelsen af målrettede annoncer fra tredjepart?

De fleste af annonceringsnetværkene og andre tredjeparter, som vi samarbejder med, stiller en deaktiveringsfunktion til rådighed. Klik her for at få vist en liste over de tredjeparter, som vi p.t. samarbejder med for at tilbyde dig målrettet annoncering. Du kan også deaktivere målrettede annoncer fra tredjepart ved at indstille din browser til at afvise tredjepartscookies.

Hvad sker der, hvis jeg vælger at deaktivere målrettede annoncer?

Hvis du deaktiverer målrettede annoncer, vil de annoncer, du får vist, være mindre relevante ift. dine interesser.