Skip Nav

Databeskyttelsespolitik

Har du brug for mere hjælp?

For yderligere hjælp med andre spørgsmål, venligst kontakt os her.
Har du et spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger som ikke er besvaret på disse sider? Lad os vide.

Dine fortrolighedsrettigheder – centrale punkter i Monsters fortrolighedspolitik

Vi opfordrer dig til at gennemlæse hele Monsters fortrolighedspolitik med henblik på at få detaljerede oplysninger om vores praksis vedr. fortrolige oplysninger.

Monster indsamler oplysninger om dig og anvender disse oplysninger til at hjælpe dig med at komme i kontakt med arbejdsgivere og arbejdssøgende samt til at levere øvrige tjenesteydelser til dig. Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan dine personlige oplysninger indsamles, anvendes, deles og sikres, såvel som dine valgmuligheder i forhold til brug, adgang og rettelse af dine personlige oplysninger. 

Denne fortrolighedspolitiks omfang

Denne fortrolighedspolitik er gældende for oplysninger, vi indsamler eller anvender på steder og i programmer, der ejes eller kontrolleres af Monster Worldwide, Inc. eller dets tilknyttede virksomheder ("Monster").

TRUSTe

Oplysninger, som vi indsamler

Vi indsamler oplysninger om dig, når du bruger Monster. Vi indsamler oplysninger direkte fra dig, f.eks. dine kontaktoplysninger, dit cv og dine profiloplysninger. Vi indsamler også oplysninger om dig automatisk, f.eks. om hvordan du benytter og interagerer med Monster, dine demografiske oplysninger og oplysninger om din computer eller din mobile enhed.

Vi indsamler muligvis oplysninger om dig fra offentligt tilgængelige websteder, uanset om du har en konto hos os eller ej. Du har mulighed for at bede om at få fjernet oplysningerne. Vi kan dog ikke garantere, at vi ikke på et senere tidspunkt indsamler øvrige oplysninger, der vedrører dig, fra offentligt tilgængelige websteder.

Vi har muligvis også brug for oplysninger om dig fra tredjeparter med henblik på at gøre din oplevelse mere personlig og bedre.

Sådan anvender vi oplysningerne

Vi anvender sådanne oplysninger, vi indsamler om dig, til at levere de produkter og tjenesteydelser, vi tilbyder, til at svare dig samt til at drive og forbedre vores websteder og programmer. Vores tjenesteydelser omfatter visning af personligt tilpasset indhold og annoncering på Monster eller øvrige websteder, som vi har forretningsrelationer til. Vi anvender muligvis dine oplysninger til at kontakte dig omkring opdateringer vedr. Monster, afvikle undersøgelser eller sende oplysnings- og servicerelateret kommunikation, herunder vigtige sikkerhedsopdateringer.

Oplysninger, du deler i Monsters offentlige områder, eller som du gør synlige i cv'et og profildatabasen, åbnes, anvendes og lagres muligvis af andre rundt omkring i verden. Vi efterstræber at skabe et sikkert miljø igennem forsøg på begrænsning af adgang til databasen til legitime brugere, men vi kan ikke garantere, at uautoriserede parter ikke kan opnå adgang. Vi kan heller ikke styre, hvordan autoriserede brugere lagrer eller overfører oplysninger, du overdrager til os. Af samme årsag bør du ikke indsende følsomme oplysninger til Monster.

Sådan deler vi oplysninger

Vi deler ikke kontaktoplysninger med tredjeparter til disses direkte marketingformål uden dit samtykke.

Hvis du søger om et job, angiver dine kontaktoplysninger for at udtrykke interesse i et job, eller besvarer en meddelelse fra en arbejdsgiver, deler vi dine oplysninger med arbejdsgiveren, der kan kontakte dig i sammenhæng med ansættelse.

Vi deler dine oplysninger med tredjeparter, der hjælper os med at levere vores produkter og tjenesteydelser til dig. Disse tredjeparter må ikke anvende dine oplysninger til noget andet formål.

Vi deler muligvis oplysninger med tredjeparter, hvis du giver os dit samtykke hertil. Vi anvender f.eks. muligvis dine oplysninger til at kontakte dig vedr. produkter eller tjenesteydelser, der er tilgængelige fra Monster eller vores tilknyttede virksomheder. Hvis du tilmelder dig, videresender vi muligvis dine oplysninger til tredjeparter, der muligvis kontakter dig vedr. deres produkter eller tjenesteydelser. Du kan også ændre dine kontaktpræferencer ved at justere dine indstillinger for meddelelser.

Vi videregiver muligvis også oplysninger, som vi har indsamlet fra andre websteder, over for tredjeparter.

Vi videregiver oplysninger, når vi er juridisk forpligtet til det.

Vi videregiver og overfører muligvis oplysninger til en tredjepart, som opkøber dele af eller alle Monsters forretningsenheder.

Adgang til dine personlige oplysninger

Vi lagrer dine oplysninger for at gøre din interaktion med Monster mere effektiv, praktisk og relevant. Du kan også åbne, gennemgå, rette, opdatere eller slette dit cv eller din profil til enhver tid ved at logge på din konto. Hvis du ikke har en konto, eller hvis du mener, at en anden har givet os dine kontaktoplysninger, bedes du kontakte os.

Når du sletter dine personlige oplysninger, bevarer vi logge og ikke-personlige oplysninger om din aktivitet på Monster. Vi bevarer også en arkivkopi af dine ikke-personlige oplysninger til virksomhedsrevisions- og registreringsformål, som ikke kan åbnes af dig eller tredjeparter på internettet. Hvis dine personlige oplysninger tidligere er blevet åbnet af andre ved brug af Monster, kan vi ikke slette oplysningerne fra deres systemer.

Øvrige oplysninger

Monster er ikke beregnet til børn under 13 år.

Vi deltager i det amerikanske/europæiske Privacy Shield-program, der er yderligere beskrevet i Monsters fuldstændige fortrolighedspolitik.

Vi anvender cookies til at hjælpe med at gøre din onlineoplevelse på Monster mere personlig og fuldendt. Du kan deaktivere cookies. Dog vil dette muligvis begrænse din brug af visse egenskaber og funktioner på vores websteder og i vores programmer.

Der findes yderligere oplysninger om, hvordan du beskytter dig selv online, i vores sikkerhedscenter.

Mobilapplikationer

Monster udbyder flere forskellige mobilprogrammer, herunder appen Monster og appen Jobr. Monster indsamler og anvender oplysninger om dig som beskrevet i Monsters fuldstændige fortrolighedspolitik, herunder evt. afsnit, der er specifikke for de enkelte apps.

Kontaktoplysninger

Du kan kontakte os online hvis du har spørgsmål eller problemer vedrørende vores fortrolighedspraksis eller vores deltagelse i det europæiske/amerikanske Privacy Shield. Du kan også skrive til os på:

Provence Office
Monster Worldwide Scandinavia AB
Stureplan 19
Box 3372
103 67 Stockholm

Hvis du stadig har betænkeligheder vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger eller brug af data, bedes du kontakte vores amerikanske tredjepartsleverandør af konfliktløsningstilbud (gratis) på https://feedback-form.truste.com/watchdog/request

Brugere i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ('EØS', 'EEA') og Schweiz har ret til at indgive en klage hos tilsynsmyndigheden for databeskyttelse i deres land, hvis de mener at vi ikke har beskæftiget os tilstrækkeligt med deres spørgsmål eller problem.

Vores databeskyttelsesansvarlige kan kontaktes på:

Databeskyttelsesansvarlig
Monster Worldwide CZ,
Rohanské nábřeží 670/19, 186 00 Prague 8
Czech Republic.