Skip Nav

Privat tjeneste til hosting af CV-database

Har du brug for mere hjælp?

For yderligere hjælp med andre spørgsmål, venligst kontakt os her.
Har du et spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger som ikke er besvaret på disse sider? Lad os vide.

Monsters politik for hosting af privat CV-database

 Monster leverer en række tjenester til vores kunder med relation til hosting af private databaser ("værtsbaserede databaser") samt brugen af visse Monster-programmer i forbindelse med disse databaser. Disse værtsbaserede databaser drives af Monster, enten på Monsters egne servere eller på tredjepartsservere (i henhold til kontraktforholdene), og de er ikke en del af Monsters websted(er). Monster ejer ikke de data, der findes på de værtsbaserede databaser, og som sendes sammen med dine ansøgninger. Disse værtsbaserede databaser kan indeholde personlige oplysninger om personer, herunder kandidater til ansættelse og eksisterende arbejdsgivere for vores kunder. Disse data kan indeholde kontaktoplysninger, arbejdshistorik, uddannelseshistorik, arbejdspræferencer og andre data afhængigt af den bestemte kunde og det anvendte program, og de kan i visse tilfælde indeholde personligt identificerbare oplysninger ("personlige oplysninger").
Monster fungerer som databehandler for de kunder, der ejer disse værtsbaserede databaser og bruger vores programmer på disse data, og derfor udfører vi vores aktiviteter i streng overensstemmelse med deres instruktioner og i henhold til vores kontraktforhold med dem. Monsters kunder fungerer som datakontrollører med hensyn til alle sådanne værtsbaserede databaser. Dataene i disse databaser, herunder enhver form for data, der er sendt til vores programmer, er underlagt kundens databeskyttelsespolitikker. Hvis du er kandidat til ansættelse hos en af vores kunder eller medarbejder hos en af vores kunder, skal du henvise til kundens websted eller HR-chef for at sætte dig ind i de databeskyttelsespolitikker, der er gældende for dine data. Hvis du vil have adgang til og mulighed for at gennemgå dine personlige oplysninger, skal du dog kontakte vores kunde (din potentielle eller eksisterende arbejdsgiver) for at få afklaret sådanne forespørgsler. Vi samarbejder i det relevante omfang ved henvendelser fra vores kunder for at assistere ifm. disse forespørgsler.

Monster har ikke ansvar for kundernes databeskyttelsespolitikker og -fremgangsmåder.

Monster anerkender, at EU og Schweiz har vedtaget strenge regler angående håndtering af personlige oplysninger fra EU og Schweiz, og Monster har derfor valgt at overholde databeskyttelsesprincipperne i Safe Harbor for EU og USA samt databeskyttelsesprincipperne i Safe Harbor for USA og Schweiz (tilsammen "Safe Harbors") med hensyn til Monsters egne fremgangsmåder for personlige oplysninger i EU og Schweiz, som modtages i USA. Du kan finde mere baggrundsinformation og flere oplysninger om Safe Harbors og se Monsters repræsentation på Safe Harbor-listen på webstedet for det amerikanske handelsministerium (Department of Commerce) www.export.gov/safeharbor.

Ikrafttrædelsesdato: Oktober 2011